Το No.6 κατάστημα Red Sheep σύντομα κοντά σας!

Τώρα οι λάτρεις του εκλεπτυσμένου καφέ, θα απολαμβάνουν την ξεχωριστή εμπειρία του Red Sheep Coffee και στο νέο μας κατάστημα στην Λευκωσία.

Με εμμονή στην ποιότητα, συνέπεια στην εξυπηρέτηση και σταθερές αξίες, καταφέραμε να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της δικιάς σας καθημερινότητας. Νιώθουμε ευγνώμων για την στήριξη και την αγάπη σας γεγονός που μας δίνει το έναυσμα να προχωράμε και να αναπτυσσόμαστε μέρα με την μέρα.

Όχι μόνο ένα φλιτζάνι καφέ..

Έχοντας τους ίδιους στόχους και όραμα από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας μας πριν 6 χρόνια περίπου, υποσχόμαστε να σου προσφέρουμε τη Specialty εμπειρία καφέ που θα σε ταξιδέψει. Και όχι μόνο.. Ο ξεχωριστός Freddo Espresso και Cold Brew μας, είναι πλέον στην λίστα των λόγων που αγαπάμε τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου. Η επιλογή από τα εκλεκτά μας τσάγια είναι ότι πρέπει για τις κρύες μέρες που έρχονται, ενώ τα εποχιακά ροφήματα με φρέσκα υλικά όπως smoothies και χυμοί φρούτων, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις όλες τις μέρες του χρόνου. Τα φρεσκοψημένα snacks, οι σαλάτες και τα sandwich μας, είναι για όλα τα γούστα και συνοδεύουν ολόχρονα όποιο ρόφημα κι αν επιλέξεις!

Stay Tuned and stay connected!

Το νέο μας κατάστημα είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο ανέγερσης και αναμένεται ότι θα σερβίρει τον πρώτο του καφέ σύντομα!

Βρες μας στα Social Media, όπου θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία του νέου καταστήματος πολύ σύντομα αλλά και για να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τον κόσμο του Speciality Coffee.

Facebook Instagram

Η ομάδα μας,

Red Sheep Coffee Co.

Κάνε την παραγγελία σου σε ένα από τα καταστήματα Red Sheep Coffee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *