Νέο Red Sheep Coffee Shop– Ανάπτυξη στην εποχή του Covid!

Η χρονιά που διανύουμε είναι σίγουρα γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες για όλους, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Έτσι και για εμάς στο Red Sheep Coffee, σε συνέχεια των εξελίξεων, όπως διαμορφώθηκαν για όλους μας, αποφασίσαμε ότι η πορεία μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη, πέραν από το να συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα το οποίο ακολουθούμε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας πριν από 5 περίπου χρόνια. Να προσφέρουμε δηλαδή την Speciality εμπειρία σε κάθε μας πελάτη, σε κάθε μας φλυτζάνι καφέ, συνεχίζοντας να επιμένουμε και να εμμένουμε στην συνεχή βελτίωση.

Έτσι κι αλλιώς, αν μάθαμε κάτι από αυτή την χρονιά, είναι ότι οι πιο σημαντικές αξίες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο, όποιες προκλήσεις και αν παρουσιαστούν στην πορεία.

Το όραμα αυτό, έγινε αποδεκτό και αγκαλιάστηκε από τους λάτρεις του καλού καφέ της πόλης μας, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί πέραν από τα όρια του μικρού συνοικιακού coffee shop που ξεκίνησε τότε στους Αγίους Ομολογητές και να γίνει σήμερα μία μεγάλη οικογένεια.

Νέο Κατάστημα Red Sheep Coffee Shop στην Μακεδονίτισσα.

Συνεχίζοντας λοιπόν στην ίδια πορεία, η οικογένεια του Red Sheep Coffee μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με την δημιουργία του 5ου καταστήματος στην περιοχή της Μακεδονίτισσας.

Το νέο κατάστημα είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο ανέγερσης και αναμένεται ότι θα σερβίρει τον πρώτο του καφέ τον ερχόμενο χειμώνα.

Σύντομα λοιπόν, ο κόσμος της Μακεδονίτισσας και της Έγκωμης θα έχει την ευκαιρία να κάνει μέρος της καθημερινότητάς του τον καλύτερο ίσως καφέ της πόλης!

Stay Tuned!

Η προσπάθεια για συνεχή βελτίωση δεν σταματά λοιπόν ποτέ! Μείνε συντονισμένος/η μαζί μας για να μαθαίνεις όλα μας τα νέα και για να γνωρίσεις καλύτερα τον κόσμο του Speciality Coffee.

Facebook  Instagram

Κάνε την παραγγελία σου σε ένα από τα καταστήματα Red Sheep Coffee με δωρεάν Delivery!

Red Sheep Coffee Shops:

Άγιοι Ομολογητές: 22100115

Αγλαντζιά: 22100233

Παλλουριώτισσα: 22100370

Τσερίου: 22100470

Stay Tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *