Coffee Delivery: Ανέπαφες πληρωμές στα Red Sheep Coffee Λευκωσίας

Καθώς η ζωή μας πλέον κινείται στους ρυθμούς του Κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του, οι καθημερινές μας συνήθειες αλλάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στο Red Sheep Coffee Co., πέραν από τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνουμε για την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την υψηλή ποιότητα την οποία σας έχουμε συνηθίσει, τόσο σε ότι αφορά τα προϊόντα μας, αλλά και την εξυπηρέτησή μας.

Safe Contactless Delivery Payments!

Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου, σε όλα τα καταστήματα Red Sheep, θα λειτουργεί η υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και στο Delivery.

Η πληρωμή θα γίνεται κατά την παράδοση, αφού οι οδηγοί μας θα είναι πλέον εξοπλισμένοι με ασύρματα μηχανάκια πληρωμών, στα οποία θα μπορεί να γίνεται ανέπαφα η πληρωμή.

Η νέα υπηρεσία θα λειτουργήσει σε όλα τα καταστήματα Red Sheep στην Λευκωσία:

– Άγιοι Ομολογητές: 22100115

– Αγλαντζιά: 22100233

– Παλλουριώτισσα: 22100370

– Τσερίου: 22100470

Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή, τα καταστήματα Red Sheep εφάρμοσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τα οποία οι πελάτες μας ενημερώθηκαν μέσω σχετικής ανακοίνωσης:

1. Tα κατάστηματα μας παραμένουν ανοιχτά αποκλειστικά για εξυπηρέτηση Delivery & Take away. Η χρήση των χώρων εστίασης εσωτερικά και εξωτερικά των καταστημάτων μας δεν επιτρέπεται.

2. Οι πελάτες που θα εισελθόντα στο κατάστημα καλούνται να κρατούν μεταξύ τους απόσταση ασφαλείας περίπου 2μ.

3. Όλοι οι χώροι των καταστημάτων Red Sheep έχουν απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο.

4. Όλες οι οδηγίες του κράτους ακολουθούνται πιστά.


Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στην καλύτερη ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *