Red Sheep Coffee – To Κυπριακό Speciality Coffee Franchise που ξεχωρίζει!

*Από άρθρο του Check In Cyprus στις 27/1/2020

Αν ρωτήσεις τυχαία 100 άτομα στην Λευκωσία «Που έχεις δοκιμάσει τον καλύτερο καφέ στην Κύπρο;», υποθέτουμε ότι το brand name που θα ακούσεις πιο συχνά, είναι το Red Sheep Coffee.

Αν δεν είσαι από την Λευκωσία, (προς το παρών τα καταστήματα Red Sheep βρίσκονται μόνο στην πρωτεύουσα) ή αν δεν έχει τύχει να δοκιμάσεις τον καφέ τους, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτά να το κάνεις. Είναι αυτό που λέμε “safe bet”

Τι είναι αυτό που θα ξεχωρίσεις στο Red Sheep

Σίγουρα στην Κύπρο θα έχεις επισκεφτεί πολλά και διαφορετικά είδη cafe/καφεστιατορίων. Το κάθε ένα με την δική του ταυτότητα και προσέγγιση σε θέματα που αφορούν το μενού, την διακόσμηση, το sitting κτλ.
Στο Red Sheep από την πρώτη μέρα λειτουργίας του πριν 4 περίπου χρόνια, όλη η έμφαση έχει δοθεί σε ένα και μόνο στοιχείο – να προσφέρει τον καλύτερο καφέ, σε κάθε φλυτζάνι!

Εμείς, σαν “Red Sheep lovers” – που ομολογούμε ότι είμαστε- έχουμε προσέξει ότι η προσέγγιση και η προσωπικότητα του speciality shop που αγαπήσαμε πριν από 4 χρόνια, διατηρείται ακόμα και σήμερα που το brand μεγαλώνει και εξελίσσεται σε ένα από τα πιο σημαντικά Franchise στον χώρο.

To Κυπριακό “Cinderella story” του καφέ.

Ίσως να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το Red Sheep Coffee Co. είναι η μόνη αλυσίδα καφέ που έχει ξεκινήσει από την Κύπρο ως κυπριακό brand και έχει αναπτυχθεί σε αυτό τον βαθμό. Απέναντι σε μεγάλα brands του εξωτερικού, τα οποία είδαν στην Κύπρο μια ευκαιρία, στο Red Sheep μας δηλώνουν:  

«Κερδίσαμε τον καταναλωτή γιατί πέραν από απλά μία επιχείρηση, αγαπάμε τον τόπο μας, την δουλειά μας, πιστεύουμε στους ανθρώπους μας, στην Κύπρο και για αυτό θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι.»

Η συνεπής εμμονή στην ποιότητα η οποία έχει κάνει το όνομα του Red Sheep να ξεχωρίσει, φαίνεται ότι αγκαλιάστηκε από τους φίλους του καφέ στην πρωτεύουσα και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η πορεία του brand τα τελευταία χρόνια.

To Red Sheep μεγαλύτερο από ποτέ!

Το speciality coffee brand που αγαπήσαμε μεγαλώνει συνεχώς. καθώς η εταιρεία έχει αποκτήσει 3 νέα καταστήματα στην Λευκωσία, σε Αγλαντζιά, Παλουριώτισσα και πολύ πρόσφατα στην Τσερίου στον Στρόβολο, με την πορεία ανάπτυξης να αναμένεται να συνεχιστεί και την νέα χρονιά.

Το Red Sheep είναι από τα brands στα οποία η εξέλιξη είναι στην φύση του, αφού δεν παύει να μας εκπλήσσει και να πρωτοπορεί, είτε αυτό αφορά νέα καταστήματα, είτε νέες ενδιαφέρουσες και μοναδικές προσθήκες στο μενού του. Εκτός από τον καφέ τον οποίο λατρέψαμε, το αναβαθμισμένο μενού του φαγητού του, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση που έχουμε δει σε coffee shop, τουλάχιστον σε ότι αφορά το delivery!

Από τις νέες επιλογές λατρέψαμε τις velouté σούπες λαχανικών, όπως και τα meals στα οποίες βρήκαμε επιλογές με κοτόπουλο και σολομό, αλλά και προσθήκες έκπληξη στο μενού των snacks.

Το μέλλον του Red Sheep Coffee Co.

Σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό όσο ποτέ, το Red Sheep Coffee, αποδεικνύει ότι η επιμονή στην ποιότητα, ακόμα και όταν δεν είναι η πιο εύκολη λύση, επιβραβεύεται και διαχρονικά αποτελεί την  καλύτερη “επένδυση”.

Έχοντας ήδη συνδέσει το brand name του με τον καλύτερο, για πολλούς, καφέ της Κύπρου, θεωρούμε περισσότερο από βέβαιο, ότι το Red Sheep θα είναι σύντομα ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στον χώρο του καφέ, όχι μόνο στην Λευκωσία, αλλά και Παγκύπρια.

Καταστήματα Red Sheep:

  1. Άγιοι Ομολογητές: 22100115
  2. Αγλαντζιά: 22100233
  3. Παλλουριώτισσα: 22100370
  4. Τσερίου (Στρόβολος): 22100470

Γίνε μέλος της κοινότητας των coffee lovers του Red Sheep Coffee:

Facebook: https://www.facebook.com/pg/RedSheep01/

Instagram: https://www.instagram.com/redsheepcoffeeco/

Website: https://redsheepcoffee.com/

Πληροφορίες για το Σχέδιο Franchise της Red Sheep Coffee Co.: 7000 40 80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *