Ολοκαίνουργιο Red Sheep Τσερίου!

Opening Day: 14/1/2020

Ακολουθώντας την πορεία ανάπτυξης των τελευταίων ετών, στα πλαίσια του “Speciality Journey” το οποίο ξεκίνησε πριν περίπου 4 χρόνια και στο οποίο μένει πιστό, το Red Sheep Coffee Co. μεγαλώνει και υποδέχεται ένα νέο Coffee Shop στην οικογένειά των καταστημάτων του!

Το 4ο κατάστημα Red Sheep ανοίγει τις πύλες του στην καρδιά του Στροβόλου στην αρχή της Λεωφόρου Τσερίου, (αριθμός 30Β) και από τις 14 Ιανουαρίου 2020, θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή Στροβόλου.

Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής ήταν το αποτέλεσμα του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης της εταιρείας, αλλά και της απαίτησης μεγάλου αριθμού φίλων του καλού καφέ από τον Στρόβολο, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τα υπόλοιπα 3 καταστήματα Red Sheep σε Αγίους Ομολογητές, Αγλαντζιά και Παλλουριώτισσα.

Με μοναδικό όπλο τον καλό καφέ, κάθε φορά!

Η δημιουργία του νέου καταστήματος Red Sheep Coffee, όπως και η πορεία ανάπτυξης του brand, βασίζεται στον ένα και μοναδικό στόχο που είχε τεθεί από τον πρώτο espresso που σερβίραμε πριν 4 χρόνια στους Αγίους Ομολογητές: Να προσφέρουμε τον καλύτερο καφέ, σε κάθε φλυτζάνι!
Αυτό βέβαια εξ υπακούει ότι παραμένουμε πιστοί στις αξίες που θέσαμε από την αρχή για συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς που αφορούν την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας, όπως και διατήρηση της φιλοσοφία που ονομάζεται speciality coffee και η οποία αποτελεί μέρος του DNA του brand μας.

Ανανεωμένο Food Store

Εκτός από τους καθιερωμένους signature καφέδες Red Sheep, στο νέο κατάστημα στην Τσερίου θα ισχύσει το ανανεωμένο food-store της εταιρείας, το οποίο έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα και στο οποίο έχουν προστεθεί ποιοτικές επιλογές, όπως velouté σούπες, meals & pots με διαλεκτά υλικά και φρεσκοψημένα σνακ για να συνοδέψετε τον καφέ σας!

Free Delivery!

Η υπηρεσία δωρεάν παράδοσης θα ισχύει φυσικά και στο κατάστημα Red Sheep Τσερίου, όπως και σε όλα τα καταστήματα Red Sheep.

Red Sheep Τσερίου Πληροφορίες;

Διεύθυνση: Τσερίου 30Β, 2042, Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλέφωνο Παραγγελιών: 22-100-470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *