To 4o κατάστημα Red Sheep ανοίγει σύντομα στον Στρόβολο.

Για εμάς στο Red Sheep Coffee, το ταξίδι μας στον κόσμο του Speciality Coffee συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά και με αμείωτο το ενδιαφέρον. Μένοντας πιστοί στην speciality κουλτούρα μας και την φιλοσοφία του Brand μας, για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, και με την δική σας υποστήριξη από τον πρώτο espresso που σερβίραμε μέχρι και σήμερα, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε.

Μετά την προσθήκη των 2 νέων καταστημάτων Red Sheep σε Παλουριώτισσα και Αγλαντζιά την τελευταία χρονιά, ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα Red Sheep ανοίγει σύντομα σε κεντρική λεωφόρο στον Στρόβολο. Το νέο κατάστημα, του οποίου οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο, αναμένεται να ανοίξει πριν από το τέλος της χρονιάς και θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους φίλους του καλού καφέ στην ευρύτερη περιοχή Στροβόλου.

Η επέκταση του Red Sheep Coffee Franchise, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη και μεγαλύτερη 100% κυπριακή αλυσίδα καφέ η οποία ξεκινά από την Κύπρο, στηρίζεται τόσο πάνω στην αδιαμφησβήτητη και συνεχιζόμενη επιτυχία του πρώτου Coffee Shop της εταιρείας στους Αγίους Ομολογητές, όπως επίσης και η πορεία των νέων καταστημάτων που ακολούθησαν σε Αγλαντζιά και Παλλουριώτισσα, η επιτυχία των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τα 2 νέα καταστήματα Red Sheep, τα οποία αγκαλιάστηκαν από την πρώτη μέρα από τους coffee lovers των περιοχών στις οποίες λειτουργούν, εξακολουθούν να προκαλούν ένα θετικό “domino effect” με τον αριθμό των πελατών οι οποίοι τα επιλέγουν να αυξάνεται συνεχώς, καθώς το μήνυμα του καλού καφέ συνεχίζει να εξαπλώνεται. Αυτό αποτελεί για εμάς την πιο μεγάλη επιβράβευση, αλλά και απόδειξη ότι παρά το έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον στον τομέα του καφέ, η εμμονή στην ποιότητα, η συνέπεια στην εξυπηρέτηση και η πίστη στις αξίες μας, οδηγούν τον Red Sheep Coffee στον Νο1 αγαπημένο καφέ της πόλης! Και αυτό το οφείλουμε πρώτα σε όλους εσάς, τους φίλους του Red Sheep Coffee Co. που καθημερινά επιλέγετε να μας εντάσσετε στην καθημερινότητά σας.

Σας ευχαριστούμε!

*Η ημερομηνία του νέου καταστήματος στον Στρόβολο θα ανακοινωθεί από τα Social Media μας πολύ σύντομα. Stay tuned and stay connected:

Follow & like us 🙂

Facebook
Facebook
Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *